Pomóż NAM

Jesteśmy stowarzyszeniem działającym społecznie – non profit, w związku z tym borykamy się z trudnościami finansowymi. Większość dotychczasowych funduszy na pokrycie funkcjonowania stowarzyszenia pochodziło z inwestowania środków własnych członków stowarzyszenia, jak też ludzi dobrej woli – naszych darczyńców. Tych kosztów funkcjonowania ciągle przybywa, jako że przybywa działań jakie realizujemy oraz naszych podopiecznych – osób potrzebujących pomocy. W związku z powyższym zwracamy się do wszystkich, którym nie jest obojętny los najuboższych członków naszej społeczności o wsparcie naszej działalności. Dzięki takiemu wsparciu będzie możliwa dalsza realizacja naszych celów i zadań.

Działalność Stowarzyszenia „Godne Życie dla Dzieci” oraz działającego przy nim Centrum Integracji Społecznej w Mielcu możecie Państwo wesprzeć poprzez:

1. Przekazanie darowizny, którą można odpisać od podatku, na konto Stowarzyszenia „Godne Życie dla Dzieci”:Bank PEKAO S.A I Oddział w Mielcu,  ul. Obrońców Pokoju 7
    Nr rachunku  60 1240 2656 1111 0010 0842 8401;
  2. Przekazanie 1% swojego podatku wpisując w swój PIT rozliczenia rocznego
    Nr KRS: 0000236847;
  3. Kupując produkty CIS lub pomagając w ich detalicznej lub hurtowej sprzedaży;
  4. Nawiązując stałą współpracę ze stowarzyszeniem lub/i CIS jako biznes (np. zatrudniając osoby aktywizowane w CIS, wspierając rzeczowo np. sponsorując sprzęt szkoleniowy – warsztatowy, kupując produkty CIS, pomagając w dystrybucji i sprzedaży produktów CIS, itp.)
  5. Nawiązując stałą współpracę ze stowarzyszeniem lub/i CIS w zakresie organizacyjnym (np. wsparcie doradcze, lokalowe, szkoleniowe, itp.)
  6. Kupując obraz z AUKCJI, z której całkowity dochód przeznaczony będzie na działalność statutową stowarzyszenia.

W sprawach wsparcia działalności stowarzyszenia najefektywniej kontaktować się z:

Prezes Zarządu Stowarzyszenia „Godne Życie dla Dzieci” –
Alicja Łabęcka

Tel. 501 573 687 lub mailem: stowarzyszeniegzdd@op.pl

Będziemy wdzięczni za każdą okazana nam pomoc.